El Consell Insular de Menorca convoca el XVIII Premi Josep Vivó de glosa escrita (2021)

Un any més, el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del CIM ha convocat el Premi Josep Vivó de glosa escrita, que amb aquesta arriba a la seva divuitena edició.

L’objecte d’aquest premi és estimular la creació literària especialment en la modalitat de la glosa escrita o de cas pensat, gènere propi de la cultura popular de Menorca, amb la finalitat de promoure el coneixement de la glosa entre la població menorquina, fomentar el conreu d’aquest gènere literari i propiciar l’aparició de nous glosadors i glosadores.

Segons les bases de la convocatòria s’estableix un únic premi en metàl·lic, de 1.000 euros, per a l'autor/a de les gloses guanyadores, i menció del jurat per a un màxim de dues gloses finalistes. D’altra banda, la temàtica de les obres que es presentin a concurs és lliure, tot i que es valorarà que versin sobre un tema de l'actualitat menorquina.

El termini de presentació d’obres al premi acaba el 18 de desembre de 2020 i l’acte de lliurament del premi, que s’anunciarà oportunament, tindrà lloc durant el Glosat de la Diada, dins la programació dels actes que el Consell Insular organitza amb motiu del Disset de Gener, Diada del Poble de Menorca.

Data de la notícia: 28/10/2020

Responsive image